Sickla gruva – barnvisning

Evenemang

Gör någonting annorlunda på sportlovet! Ta med dig barnen till Sickla gruva. Foto: Lenita Gärde
MAR
Samling vid Dieselverkstadens huvudentré mot Markusplatsen. Sickla, Nacka

Ta med barnen till underjorden på sportlovet!

Stockholms läns museum har visningar specialanpassade för barn mellan 5 och 12 år. Max 25 pers per grupp och max en vuxen per barn. Start vid entrén till Dieselverkstaden vid Markusplatsen. Visningen tar 30-40 min. Biljettpriset är 80 kr för både vuxna och barn.

Sickla ovan och under jord är ett samarbete mellan Atlas Copco, Nacka kommun, fastighetsägaren Atrium Ljungberg och Stockholms läns museum. Guidade rundvandringar anordnas flera gånger per termin i det industrihistoriskt unika Sicklaområdet, där flera av de industrier som satte sin prägel på Stockholm i slutet av förra sekelskiftet hade sin hemvist. Visningen för barn innebär ett besök i Atlas Copco-gruvan, 20 meter rakt ner i urberget.

Datum: 26/2 kl 13.00 och 14.30, samt 2/3 kl 13.00 och 14.30.

Köp biljett via Din kurs

Samling till visningen sker vid entrén till Dieselverkstaden mot Markusplatsen.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget