Form: Daniela Juvall

Mediernas roll idag och i framtiden - Möjligheter, hot och utmaningar

Tid 14 November 2017 18:00 – 19:30

Plats Stockholms län museum, Dieselverkstaden i Sickla Järnvägsgatan 23

Diskussion på Stockholms läns museum, Dieselverkstaden i Sickla.

Eventet arrangeras i samarbete mellan oss och Forum för levande historia, i samband med utställningen Fake News på Stockholms läns museum och Propaganda - Risk för påverkan på Forum för levande historia.

Fritt inträde! Varmt välkommen!

Relaterat material