Stockholms läns museum deltar i Stockholm Pride

Tid 28 Juli 2016 16:00 – 18:00

Plats Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, Nationalmuseum Design, plan 4, Pride House

Speeddejta ett museum! Vem bestämmer din historia? Nu kan du påverka! Ta chansen att prata med olika museer. Ställ frågor och förmedla hur museerna kan bli mer relevanta för fler. Här kan du dejta representanter från flera museer i ett eller en serie snabba samtal. Ta chansen att påverka hur din historia skulle kunna berättas i framtiden. Annelie Kurttila, enhetschef på länsmuseet deltar

Stella Waldenström

Presskontakt Insamlingsassistent 072-5822992