Gå direkt till innehåll

Video -

#delaslöjd

Vi skulle vilja att fler delar med sig av sitt görande eftersom det inspirerar andra att också göra med händerna! Vi tycker att allas slöjdande är intressant och vill uppmuntra fler att ta plats på nätet. Vi väljer ett tema för att utmana er att skapa inom begränsade ramar. Varje kampanj kommer att pågå under tre månader. Därefter byter vi till ett nytt tema. Först ut är temat #deladisktrasa
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .mp4
  • Videolängd: 0:31
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Stella Waldenström

Presskontakt Insamlingsassistent 072-5822992

Relaterat innehåll

Stockholms läns museum – Museet på fickan

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Sedan januari 2021 är Stockholms läns museum en del av Region Stockholms kulturförvaltning.

Stockholms läns museum
Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige