Gå direkt till innehåll

Video -

Streetdance med Maele "Reeflex" Sabuni i utställningen Graffiti Spaces på Barnens kulturdag

Graffiti Spaces 29 januari - 20 september 2015. Hur, var, varför och för vem har graffitin sedan 1983 tagit plats i Stockholm? Graffiti Spaces handlar om graffiti som konstnärligt uttryck i den moderna staden. Om att ta plats och att skapa plats. Utställningen presenterade sju personliga installationer från sju platser som alla varit stilbildande för Stockholms graffiti.
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Filformat:
.mp4
Videolängd:
6:40
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Michelle Stensson Larsson

Michelle Stensson Larsson

Presskontakt Kommunikatör Stockholms läns museum 070-250 97 51

Stockholms läns museum

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Stockholms läns museum är en del av Region Stockholm.

Stockholms läns museum

Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige