Ullstyrkan på Syfestivalen i Älvsjö

Tid 19 Februari 2016 10:00 – 21 Februari 2016 16:00

Plats Stockholmsmässan i Älvsjö

Mellan den 19 och 21 februari deltar Slöjd Stockholm och Ullstyrkan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Kom och låt dig inspireras av och med likasinnade! Vi kommer att hålla till på Hemslöjdens torg, monter B10:35: Spinn loss med ull. Här kan du karda och spinna tillsammans med Ullstyrkan. Vi visar och instruerar hur du tvinnar, samt berättar om ullens egenskaper och kvaliteter. Se: www.syfestivalen.se