Gå direkt till innehåll
Rös hembygdsförening

Bild -

Rös hembygdsförening

Rö hembygdsförening bildades 2011 och har varken hembygdsgård eller fysiska samlingar. Istället arbetar föreningen med hembygdsforskning via sin hemsida och genom att ordna sociala sammankomster tillsammans med föreningens drygt 200 medlemmar. I utställningen presenterar de sin verksamhet och ger exempel på vad en virtuell hembygdsförening egentligen ägnar sig åt. www.rosocken.se
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Björn Bergström
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 2362 x 1575, 3,22 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Michelle Stensson Larsson

Michelle Stensson Larsson

Presskontakt Kommunikatör Stockholms läns museum 070-250 97 51

Relaterat innehåll

Stockholms läns museum

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Stockholms läns museum är en del av Region Stockholm.

Stockholms läns museum
Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige