Kul med ull i Folkets Hus Kallhäll den 7 november

Tid 7 November 2015 – 22 Oktober 2015

Plats Folkets hus i Kallhäll, Gjutarplan 2, Järfälla

Inspireras, skapa kontakter, prova spinna ull, handla av lokala ull- och hantverksproducenter och umgås i trevlig miljö. Program från 9.30 till 16.00 med föreläsning av Sveriges främsta experter på ull, Alan Waller, spinnträff, workshop och försäljning av ull- och hantverk. Föreläsningen kostar 50 kronor och självkostnadspris för material. Hjärtligt välkommen!

Michelle Stensson Larsson

Presskontakt Kommunikatör Enheten för kommunikation 070-250 97 51