Workshop: Grannlåtsbroderi med Karin Holmberg

Tid 12 Mars 2016 10:00 – 13 Mars 2016 16:00

Plats Slöjdrummet, Slöjd Stockholm, Stockholms läns museum. Järnvägsgatan 23, Sickla.

Lär dig ta tillvara småbitar av ylle, udda broderigarner och gamla knappar! Vi låter oss inspireras av både gamla och nya broderier och brodöser. Material finns att köpa på plats men ta gärna med sådant du har hemma i skåp och lådor också. Datum och tid: 12-13 mars kl 10-16 Pris: 2 000 kr Materialkostnad: Tillkommer om inte annat anges.