Gå direkt till innehåll
Kurs i Skinnsömnad på Slöjd Stockholm

Kurs i Skinnsömnad på Slöjd Stockholm

Tid 12 Mars 2016 10:00 – 13 Mars 2016 16:00

Plats Slöjdrummet, Stockholms läns museum, Sickla, Nacka. Datum och tid: 12 och 13 mars, kl. 10-16.

Lär dig ta tillvara småbitar av ylle, udda broderigarner och gamla knappar! Kombinerat med olika sorters stygn kan du skapa armband, väskor, nåldynor, mobilfodral eller vad du vill. Du väljer själv hur mycket eller lite tid du vill lägga på varje projekt. För den här sortens broderi finns det bara en regel: more is more. Vi låter oss inspireras av både gamla och nya broderier och brodöser. Och på vägen hinner vi gå igenom olika stygn, material och lite praktisk broderikunskap. Material finns att köpa på plats men ta gärna med sådant du har hemma i skåp och lådor också Pris: 2 000 kr Materialkostnad: Tillkommer om inte annat anges.

Kategorier

Kontakter

Michelle Stensson Larsson

Michelle Stensson Larsson

Presskontakt Kommunikatör Stockholms läns museum 070-250 97 51

Relaterade event

Stockholms läns museum

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Stockholms läns museum är en del av Region Stockholm.

Stockholms läns museum
Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige