Gå direkt till innehåll
4_Insamling_av_selfies_foto_Rana_Ajalilee

Bild -

4_Insamling_av_selfies_foto_Rana_Ajalilee

I samband med museets lansering av Museet på fickan startar vi en insamling av selfies. Här är en bild från vår digitala insamlingsprojekt Samtidsbild. Rana Ajalilee syns på bilden.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Rana Ajalilee
  • Filformat: .tiff
  • Storlek: 1594 x 2126, 4,01 MB
Ladda ner

Kategorier

Presskontakt

Stella Waldenström

Presskontakt Insamlingsassistent 072-5822992

Relaterat innehåll

Stockholms läns museum – Museet på fickan

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Sedan januari 2021 är Stockholms läns museum en del av Region Stockholms kulturförvaltning.

Stockholms läns museum
Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige