Gå direkt till innehåll
Jättebjörnloka av Ingela Ihrman

Bild -

Jättebjörnloka av Ingela Ihrman

Konstnären Ingela Ihrman; medverkar med ett pågående arbete som undersöker samspelet mellan människan och invasiva växtarter som sprider sig av egen kraft och skadar ekosystemet. Jättebjörnlokan Heracleum mantegazzianum är en storvuxen ört med en växtsaft som i kontakt med solljus kan ge upphov till allvarliga brännskador.
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Av:
Lars Fridén
Filformat:
.jpg
Storlek:
5760 x 3840, 6,83 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Michelle Stensson Larsson

Michelle Stensson Larsson

Presskontakt Kommunikatör Stockholms läns museum 070-250 97 51

Relaterat innehåll

Stockholms läns museum

Stockholms läns museum är museet på fickan. Vi berättar om spännande besöksmål, om länets konst, historia och byggnader. Om hur det är att leva här idag. Och det är länsinvånarna som är medskapare av innehållet. Besök oss på webben och i mobilen. Dela, gilla, bidra!

Vår vision är att vara det självklara kunskapsnavet för alla som bor här. Med kulturhistoria, kulturmiljö och konst vill vi genom nya perspektiv och sammanhang öka förståelsen för vår samtid och historia.

Stockholms läns museum är en del av Region Stockholm.

Stockholms läns museum

Region Stockholm Kulturförvaltningen, Box 38 204, Södermalmsallén 36. Plan 3.
100 64 Stockholm
Sverige